Friggebod byggsats

friggebod byggsatsGör det enkelt – välj en byggsats till din friggebod. Här får du tips på populära leverantörer av friggebodar!

Byggsats till friggebod från Jabo

En friggebod från Jabo kan enkelt bli din nya favoritplats. Oavsett om du väljer att använda den som ateljé, verkstad eller gäststuga får du en plats att njuta av lugnet. Du kan också välja att använda din friggebod som förråd för att skapa plats till saker som du inte har utrymme till.
Läs mer på www.jabo.se

Byggsats till friggebod från X-house

X-house erbjuder moderna friggebodar och har många nöjda kunder. X-house byggs av liggande massiva limträblock som staplas på varandra och sammanfogas med notspår och lösfjäder, samt skruvas ihop i hörnen. Kan man bygga lego så kan man bygga sitt eget X-house. Så enkelt är det!
Läs mer på www.xhouse.se

Byggsats till friggebod från Grästorpstugan

Företaget bakom dessa friggebodar har varit verksamma inom träindustrin sedan 1973. Erfarenheten och vårt kunnande har gjort deras friggebodar, småstugor, förrådsbodar, lusthus & lekstugor i olika former och storlekar populära över hela landet.
Läs mer på www.grastorpstugan.se

Byggsats till friggebod från Solbostugan

Solbostugan markandsförs av Lillkåge Trä AB. Företaget erbjuder allt från trditionella friggebodar till, timmerstugor och loftstugor. Lillkåge Trä AB har över 20 års erfarenhet med utveckling, produktion och försäljning av maskintillverkade stugor. Har även möjlighet att göra vissa förändringar efter kundens önskemål.
Läs mer på www.solbostugan.com

Byggsats till friggebod från CA-Boden

CA-Boden erbjuder ett brett produktsortiment, från 6 upp till 120 m2 i fem olika typserier. Företaget täcker vi det mesta, allt från minsta förrådsboden till ett ordentligt fritidshus i standardutförande eller som funkisstuga.
Läs mer på www.caboden.se